dotcomwebdesign.com
Contact Us Site Map Home Contact Us Site Map Home Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk

Hjem > Planlagte/påtænkte arrangementer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Planlagte/påtænkte arrangementer

Tromsø 19 april 2009

Det ser ud til,at studierejsen til Italien i uge 38 bliver til noget.Der er 11 der har meldt sig som interesserede og der er tale om psykiatriske sygeplejersker og psykiatere.Programmet er ikke helt på plads men der påtænkes både besøg på italienske psykiatriske institutioner og seminar i Celle med fokus på de danske distrikts/retpsykiatriske forhold.

Tromsø 4 august 2009

Den 4 sept. har vi bestyrelsesmøde i MHIS.Den 5 sept. om formiddagen samler vi alle aktørerne omkring psykiatrien i Burao til et samarbejdsmøde og om eftermiddagen et åbent møde men primært for medlemmerne af MHIS ,hvor vi orienterer med oplæg og diskussioner om de aktiviteter der foregår i Burao.Den 6 sept. er der planlagt SPN(Somali Psychiatric Network) møde.

Frederiksberg 12 januar 2014

I forbindelse med min 60 års fødselsdag har jeg i sommeren 2011 samlet en gruppe venner i Celle.Vi var sammen i en hel uge og der var planlagt oplæg/foredrag dagligt.Der var også mange udflugter,middage og dejlige oplevelser.Ugen blev afsluttet med en stor fest.Mine venner og jeg blev enige om,at mødes hver sommer og skiftes om at arrangere indholdet af ugen som vi kalder Højskolen"Fatumas venner"."2012 blev holdt i Sydgrønland,2013 på Mols og i år bliver det igen i Celle.Vi vil skiftes om,at holde i de 3 lande : Sydgrønland fordi mine venner Ivalo og Kalistat bor i Narsaq(og jeg har selv et lille hus i Narsaq),Mols fordi mine venner Conni,Matilde,Nis,Anne og Mogens har sommerhuse der og Celle fordi det hele startede her .Arbejdsgruppen i år er min veninde Bibber,min søn Josef og mig selv.I år har vi besluttet at invitere vores nærmeste familie og,indtil videre,er der 30 tilmeldte.Der kommer en del børn og unge så man kan godt tale om en lille invasion af Celle.